Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Elaboració de pans sense gluten

La intolerància al gluten i la celiaquia comporten molts maldecaps a qui les pateixen. Una d'elles és poder menjar un bon pa. Però en aquest cas hi ha solució! En aquest taller, en Carlos Queralt canvia de farines i ens ensenya a elaborar pans espectaculars i deliciosos sense gluten!

 

El tallerista:

L'idili del Carlos (@grenyadors.carlosqueralt) amb el pa s'inicia farà uns 3 anys. Com a manetes que és, va fabricar un grenyador de fusta (les petites navalletes que serveixen per tallar el pa abans d'anar al forn) a un amic flequer i va triomfar. Va considerar que si els volia promocionar, havia de fer-ne fotos i poder mostrar com de bé anaven... Així que va aprendre a fer pa! Des de llavors no ha parat de fermentar i coure pans, aprendre'n tots els secrets i especialitzar-se en els pans artístics, tema sobre el qual assessora a professionals del sector. Ara vol ensenyar els seus coneixements i amor pel pa ben fet a tothom qui ho vulgui. 

 

Per a aquest taller es farà una neteja extra de l'aula. En tot cas no es pot garantir al 100% la inexistència de traces de gluten en tractar-se d'una cuina utilitzada per a diversos tiupus de taller. 

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Carlos Queralt @grenyadors.carlosqueralt
Dissabte 27 d'abril
Horari: Dissabte de 10 a 14 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal