La intolerància al gluten i la celiaquia comporten molts maldecaps a qui les pateixen. Una d'elles és poder menjar un bon pa. Però en aquest cas hi ha solució! En aquest taller, en Carlos Queralt canvia de farines i ens ensenya a elaborar pans espectaculars i deliciosos sense gluten!
El tallerista:
L'idili del Carlos (@grenyadors.carlosqueralt) amb el pa s'inicia farà uns 3 anys. Com a manetes que és, va fabricar un grenyador de fusta (les petites navalletes que serveixen per tallar el pa abans d'anar al forn) a un amic flequer i va triomfar. Va considerar que si els volia promocionar, havia de fer-ne fotos i poder mostrar com de bé anaven... Així que va aprendre a fer pa! Des de llavors no ha parat de fermentar i coure pans, aprendre'n tots els secrets i especialitzar-se en els pans artístics, tema sobre el qual assessora a professionals del sector. Ara vol ensenyar els seus coneixements i amor pel pa ben fet a tothom qui ho vulgui.
Per a aquest taller es farà una neteja extra de l'aula. En tot cas no es pot garantir al 100% la inexistència de traces de gluten en tractar-se d'una cuina utilitzada per a diversos tiupus de taller.