Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Fermentació amb vegetals de primavera: xucruts i pickles

En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i la metodologia per a elaborar vegetals fermentats a casa de manera senzilla i segura a partir de dos processos bàsics: el xucrut i els pickles. 

 

El xef:

L'Àlex Todó (@microorganismesorg) és expert en fermentació i cuiner. Elabora fermentats vegetals a SANTS FERMENTS (@santsferments) i també forma tant professionals com aficionats. Pel que fa la cuina, l'interessa especialment reivindicar la cuina vegetal de temporada i proximitat, divulgar receptes d'aprofitament, utilitzar productes poc coneguts, i, és clar, fermentats!
 
 
Què podeu portar? Davantal. La resta de material està inclòs. 
 
TIPUS: Gastronomiaprofessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dimecres 24 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal