Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

"Botanas": els aperitius de Mèxic (Anul·lat)

La gastronomia mexicana és molt diversa i complexa. Una de les coses que la uneix i la caracteritza és la manera informal de menjar basada en petits plats a mode d'aperitiu (o de tapa): les "botanas". Descobreix, de la ma del xef mexicà Mario Adame, una varietat d'aperitius mexicans que et faran aigua la boca. 

 

El xef: 

En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formacio com a Arquitecte però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un quip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

 

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Mario Adame @marioadamexperiencias
Dissabte 20 d'abril
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal