Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina fusió per al dia a dia (I): entrants i primers plats

Submergeix-te en un viatge culinari en què explorarem la combinació de sabors, textures i tècniques de cuina de manera innovadora i deliciosa. Des de la creació de plats únics fins a la seva presentació, la Karin et guiarà perquè t'iniciïs en el desenvolupament habilitats culinàries úniques i creatives. Prepara't per sorprendre i captivar amb les teves creacions úniques en aquest taller de Fusió Gastronòmica! 
 

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

Aquesta és la 2a part d'un curs dividit en 2 sessions. La inscripció a les dues sessions és independent i es tracten aspectes diferents en cada cas.

 

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Karin Requena @rekarin
Divendres 19 d'abril
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal