Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Sant Jordi a la cuina: "La cuina casolana"de Felip Tura (Anul·lat)

Allò que anomenem "cuina casolana" te un significat poc precís, tot sovint capitalitzat per restaurants i empreses de menjar. En origen és la cuina familiar feta a les cases, sigui quin sigui el producte, la recepta i la cultura gastronòmica. Per concepte, és una cuina que aprofita el producte de temporada i de mercat, aquell que està en el millor moment i econòmic. Una cuina senzilla, de recursos enginyosos, que ho aprofita tot i que és molt saborosa.
En aquest taller el Felip Tura ens mostrarà la seva visió d'aquesta cuina, la que plasma al seu llibre La Cuina Casolana, a partir de receptes aptes per a tots els públics. 

 

El Xef: 

Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció.  

 

Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 

 

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Felip Tura @daddixef
Dijous 18 d'abril
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 14,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal