Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Sant Jordi a la cuina: el llegat de Rondissoni de Manel Guirado (Anul·lat)

Josep Rondissoni, un dels artífexs de l’èxit de l’anomenada literatura culinària, va ser un cuiner i pedagog que desenvolupà bona part d la seva carrera com a professor de cuina a l'escola de la dona, des dels anys 20 fins ben entrats els anys 60 dels S XX. Recórrer la seva vida vol dir recórrer la vida de Barcelona durant un període singular de la ciutat, amb forts canvis polítics i socials. Repassar les seves classes i els seus llibres de cuina permet copsar l'evolució de la cuina barcelonina durant bona part del S XX i de la influència d'aquest cuiner en la gastronomia del país. 
En aquest taller en Manel Guirado, autor del llibre El llegat de Rondissoni, farà un repàs de la seva figura i de la seva influència a partir d'algunes de les seves i repassa les millors receptes que Rondissoni va llegar a la cuina catalana.
 

El xef:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina, entre ells El llegat de Rondissoni. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 
Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 
 
TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 17 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal