Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge de formatges i sidres

Encara que sempre parlem dels maridatges formatges & vins, hi ha molts tipus de formatges que mariden especialment bé amb les sidres, tant les sidres anomenades "naturals", com d'altres estils com les "brut" d'altres més dolces. En aquest taller tastarem diferents tipus de sidres i buscarem un formatge que se li adapti perfectament, generant maridatges espectaculars.

 

El tallerista:

En Kike Ojanguren és llicenciat en Química Orgánica però, com a bon asturià, l’apassiona el formatge. Així que des del 2021 va decidir dedicar-s’hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i format-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és “m’ha d’agradar el formatge i la persona que l’elabora”. Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium… A l’Aula Gastronòmica s’enacarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.  

TIPUS: GastronomiaProfessor: Kike Ojanguren @DotzeGraus
Dijous 13 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal