El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa.
En aquesta edició us proposem un maridatge per a preparar la Festa major i la revetlla de Sant Joan. Plats estiuencs, refrescants i de luxe preparats per l'Esteve Ramírez i als quals el Manel Guirado els cercarà begudes adequades.
Els talleristes:
En Manel Guirado (@manelguirado ) és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.
L'Esteve Ramírez (@esteveramirez) és un xef barceloní amb mes de 10 anys d’experiència. Format en cuina gastronomia mediterrània i, posterioment, en alta gastronomia francesa en estades a França i a Nova York. En els darrers anys s’ha especialitzat en alimentació saludable i nutrició esportiva, cosa que l’ha dut a treballar per a l’UAE, equip de ciclisme professional categoria World Tour.