Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatges de Festa Major a 4 mans

El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa. 
En aquesta edició us proposem un maridatge per a preparar la Festa major i la revetlla de Sant Joan. Plats estiuencs, refrescants i de luxe preparats per l'Esteve Ramírez i als quals el Manel Guirado els cercarà begudes adequades.   

 

Els talleristes: 

En Manel Guirado (@manelguirado ) és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

L'Esteve Ramírez (@esteveramirez) és un xef barceloní amb mes de 10 anys d’experiència. Format en cuina gastronomia mediterrània i, posterioment, en alta gastronomia francesa en estades a França i a Nova York. En els darrers anys s’ha especialitzat en alimentació saludable i nutrició esportiva, cosa que l’ha dut a treballar per a l’UAE, equip de ciclisme professional categoria World Tour. 

TIPUS: GastronomiaProfessors: Manel Guirado @manelguirado i Esteve Ramírez @esteveramirez
Dimecres 12 de juny
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal