Chile és un dels dels països productors de vi de l'anomenat "Nou Món". Tot i la seva relativament curta tradició vitivinícola, elabora alguns dels vins més interessants i diferents del món gràcies a la gran diversitat de terroirs produïts per l'Oceà Pacífic, el desert d'Atacama, la serralada dels Andes i els gels de la Patagònia. Això En aquest taller ens endinsarem en la viticultura d'aquest país i en tastarem alguns exemples.
El sommelier:
En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d'avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.