Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Vins del Nou Món: Chile

Chile és un dels dels països productors de vi de l'anomenat "Nou Món". Tot i la seva relativament curta tradició vitivinícola, elabora alguns dels vins més interessants i diferents del món gràcies a la gran diversitat de terroirs produïts per l'Oceà Pacífic, el desert d'Atacama, la serralada dels Andes i els gels de la Patagònia. Això En aquest taller ens endinsarem en la viticultura d'aquest país i en tastarem alguns exemples. 

 

El sommelier:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat, @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d'avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dijous 2 de maig
Horari: Dijous de 19.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca

Cerca de cursos i tallers

Menú principal