Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Els millors formatges blaus del món (Tast i Maridatge)

Els formatges blaus represneten una de les categories més importnats del món formatger. Com, passa amb d'altres productes, apassionen o no se suporten. No acostuma a haver-hi un punt mig. El fong que els caracteritza, el Penicilium Roquerfortis, els aporta aromes i sabor intensos. 
En aquest taller en Kike ens descobrirà alguns dels millors formatges blaus que es fan arreu del món i també a casa nostra i ens proposarà begudes per al seu maridatge. 

 

El tallerista: 

En Kike Ojanguren es va llicenciar en Química Orgànica però, com a bon asturià, l'apassionava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s'hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i formant-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és "m'ha d'agradar el formatge i la persona que l'elabora". Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium... A l'Aula Gastronòmica s'encarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent-hi els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.

 

TIPUS: GastronomiaProfessors: Kike Ojanguren @DotzeGraus
Dijous 11 d'abril
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal