Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge de primavera a 4 mans (Anul·lat)

El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers del nostre territori!  
En aquest taller us proposem un maridatge a 4 mans inspirat en la cuina i el producte de primavera, entre el nostre tallerista Manel Guirado (@manelguirado) a la cuina i Vador Montoya, sommelier de la distribuïdora de vins @idyllicabcn, a càrrec del maridatge.  

 

El xef:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

El Sommelier:

En Vador Montoya va començar en el món del vi i de la gastronomia de forma autodidacta. Va regentar Can Vador, a Sant Cugat durant uns anys. Va decidir estudir sumilleria al CETT i dedicar-se a la distribució de vins fins al dia d'avui. Actualment treballa amb la disctribuïdora Idyllica, on pot fer el que més li agrada: tastar vins i mostrar-los a la gent. 

TIPUS: GastronomiaProfessors: Manel Guirado @manelguirado i Vador Montoya @idyllicabcn
Dimecres 3 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal