Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Art col·lectiu per als cinc sentits

Proposem una activitat que combina diverses modalitats creatives, com l'expressió plàstica, la presa de consciència corporal, la veu, la gesticulació i la fotografia. Aquesta activitat participativa té com a objectiu oferir un punt de trobada per a celebrar els nostres sentits innats, allò que portem de sèrie, alhora que generem un espai de convivència amb membres de l'espai.

A través de l'art, connectarem amb els nostres sentits per situar-nos en el present. Centrar-nos en les experiències sensorials ens ajuda a regular el sistema nerviós i actua com un gran antídot contra sensacions d'estrès o angoixa. A més a més, quan som capaços de reconnectar amb el nostre entorn i allò que ens proporciona plaer, entrenem la ment per estar a l'aguait d'experiències que ens aporten benestar, som més propicis a gaudir de moments quotidians i fomentem una mirada optimista.

 

A càrrec de Marta Callizo, artterapeuta

--

ATENCIÓ:

  • Aquest taller es farà a l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
  • Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operacióComprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: MonogràficsA càrrec de: Marta Callizo - Artterapeuta

Dimecres 10 d’abril, de 18.30 a 20.30h
Horari: Dimecres de 18.30 a 20.30 h
Sessions: 1
Preu: Gratuït

Inscriu-te
Lloc: Casal Les Planes

ATENCIÓ

Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal