Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Monogràfic: enquadernació copta

Breu ressenya

L’enquadernació copta ja existia al s. III. Aquesta va ser inventada pels cristians coptes, que vivien a Egipte. És per això que se la considera una tècnica d’enquadernació antiga.
Alhora, la seva versatilitat i facilitat de construcció l’han convertit en una estructura molt utilitzada en les darreres dècades. És tracta d’una enquadernació cosida en la que no és necessària la cola.
En què consistirà la sessió?
En aquest taller aprendrem a muntar els nostres quadernets, a folrar les nostres tapes i a fer aquest tipus de cosit que configura aquesta enquadernació tant vistosa i coneguda i que ens permet una obertura total
de la nostra llibreta.

Anna Bustins, Vincent Van Gogh deia «l’únic moment en el que em sento lliure és quan estic pintant». Mai una frase ha descrit de manera tant acurada la meva relació amb el dibuix ja des de ben petita. Crear sempre m’ha sumit en un estat de felicitat que fa desaparèixer de manera temporal totes les meves preocupacions arribant al punt de perdre el control del meu propi cos. Quasi com si les meves mans actuessin pel seu propi compte. I jo les deixo. Amb aquesta vitalitat que conviu en mi, anys després de llicenciar-me en ADE i Dret per la UAB, vaig decidir acomiadar-me dels assentaments i les lleis per dedicar-me a l’art. Des d’aleshores, m’he format en il·lustració, disseny gràfic, gravat, enquadernació i lindy hop. Sí! També em sento lliure quan ballo. I per què no fer-ho tot?
Sóc l’Anna Bustins, Sant Cugatenca de tota la vida, exballadora del Cos de Dansa de l’Esbart Sant Cugat, artista i cul inquiet.

TIPUS: ArtA càrrec de: Anna Bustins

Divendres 12 d'abril
Horari: Divendres de 17 a 20 h
Sessions: 1 sessió
Preu: 24 € + 7 € de material

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal