Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Emocions en Color: Taller Creatiu de Gestió Emocional (Anul·lat)

En aquest taller ens dedicarem a forjar una intel·ligència emocional robusta que ens permeti comprendre i gestionar les nostres emocions de manera saludable, alhora que aprendrem a reconèixer les emocions dels altres.
 
Utilitzarem el poder del dibuix, el collage i l'expressió corporal com a eines per explorar les nostres emocions i com es manifesten en el nostre cos. A través d'activitats lúdiques i creatives, també descobrirem com aquestes emocions influeixen en el nostre comportament i hàbits diaris i aprendrem tècniques senzilles de regulació emocional.
 
No és necessari tenir experiència prèvia en arts plàstiques ni ser un artista consumat per participar en aquest taller. L'única cosa que necessites és la voluntat d'explorar i descobrir a través del joc i la creativitat que tots portem dins nostre.
 
Durant aquestes 10 setmanes, obriràs la porta a noves maneres de respondre davant de les emocions, integrant els teus valors i construint relacions més saludables amb tu mateix i amb els altres. Vine i uneix-te al meravellós viatge de l’autoconeixement i la gestió emocional a través del joc i l’expressió creativa!
TIPUS: RecursosProfessor: Marta Callizo
Del 16 d'abril a l'11 de juny
Horari: Dimarts de 18.30 a 19.30 h
Sessions: 9
Preu: 36 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Les Planes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal