Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Tapís - Dimarts tarda-Grup C

Manifestacions del Tapís

Explorarem la tècnica de teixir amb un teler d'alt lliç per tal d'endinsar-nos i investigar les infinites possibilitats i manifestacions que ens proporciona el món del tapís. 

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que tinguin ganes de jugar, explorar i atrevir-se a combinar diferents matèries, textures, lligaments, harmonies de color... a la cerca de recursos expressius suggerents i personals. Des del taller es proporcionaran les eines, materials i processos de treball necessàries per a construir el propi llenguatge.  

El curs s'adaptarà al nivell i inquietuds de cadascú, tant per a qui s'inicia i té un primer contacte amb la tècnica, com per qui ja té coneixements previs i vol desenvolupar un projecte específic.

Carla Mañosas és una artista tèxtil i dissenyadora d'estampats. Conviure amb la natura és la font que inspira la seva pràctica, mitjançant l'observació i la interpretació de les formes naturals existents. La seva obra explora i combina les possibilitats que ofereix la matèria orgànica vegetal, derivats i restes de praxis antropocèntriques i el món de les fibres. S'interessa pel procés artesanal de teixir amb telers de baix lliç, adaptant tècniques tradicionals a un disseny contemporani. És graduada en Art i Disseny per l'Escola Massana, UAB. Obtenint menció en Arts Aplicades dins l'àmbit tèxtil, el 2014. Realitza el Postgrau en Pattern Design, Inedi Design School, el 2019 i cursa el Màster de Producció i Investigació Artística de la UB, el 2022. Actualment, imparteix docència al grau universitari d'Art i Disseny de l'Escola Massana. Ha participat en diverses exposicions col·lectives a Catalunya, Guimaraes, Venècia, París... recentment cal destacar, Artesania i Sostenibilitat (2017-18), Laberints i Textures (2021), Premis FAD d'Art (2021), Visions of Catalonia, Crafting Art (2021-22)...

TIPUS: ArtA càrrec de: Carla Mañosas

Del 2 d'abril al 4 de juny
Horari: Dimarts de 17 a 20 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 150 € + 12 € de material

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Col·labora:
Katia
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal