Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Taller de gravat

Descripció

Oferirem una panoràmica de les diferents tècniques i processos del gravat on aprendràs a partir de la pràctica, diferents possibilitats d’aquestes tècniques. Un espai de creació per gaudir creant.

Destinat

Taller adreçat a persones amb o sense experiència, amb ganes d’explorar les múltiples possibilitats del gravat.

Aina Ache, Sóc Llicenciada en Belles Arts i dissenyadora gràfica. La meva vida sempre ha compaginat l’art i el disseny amb l'educació. L’any que vaig estudiar a la Laguna de Tenerife, vaig fer el meu primer curs de gravat que va obrir la porta a  molts d’altres i vaig acabar la carrera provant totes les tècniques de l’especialitat. A arrel d’aquest coneixement i amb les meves ganes d’investigar vaig crear molta obra, barrejant tècniques i creant-ne de noves. Aquestes obres s’han exposat a varis espais de Sant Cugat i Barcelona com l’Arts Santa Mònica, el FAD, La Central, La facultat de BBAA de la UB i també al festival Alart d’Alaró de Mallorca o el Musée des Arts Décoratifs de París.

Fa més de deu anys que treballo com a docent dels qual 8 han sigut a Perpinyà França. Actualment treballo a l’EAD de Sant Cugat i m’encanta poder transmetre els meus coneixements i experiència de manera pràctica. Encomanar i acompanyar les ganes de crear.

El gravat és un món increible que vull seguir descobrint i compartint.

 

TIPUS: ArtA càrrec de: Aina Ache

Del 2 d'abril al 4 de juny
Horari: Dimarts de 10.30 a 13 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 150 € + 15 € de material

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal