Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Ceràmica - GRUP D

En els taller de ceràmica oferim una infraestructura adequada per a poder desenvolupar el teu projecte de ceràmica, amb el suport tècnic i l’acompanyament didàctic per aconseguir- ho.

Aquest taller va dirigit a persones que tinguin nocions bàsiques de ceràmica.

El material és a càrrec de l'alumne, excepte el material fungible. La professora podrà donar les indicacions i recomanacions oportunes al respecte. 

El servei de forn està també inclòs en l'import de material de la inscripció.

Edat recomanada: + de 16 anys

Sandra Rubio, Provinent del món del disseny gràfic, va ser en fer el meu primer curs de torn ceràmic quan va despertar la meva passió per la ceràmica. Des d’aquell moment m’he dedicat a explorar les tècniques i recursos que ofereix el fang com a material expressiu i a compartir-les donant classes de ceràmica . M’agrada veure com els altres gaudeixen manipulant el fang.

Les meves peces tenen influències tan de la ceràmica japonesa, com de la terrisseria tradicional catalana o de la ceràmica contemporània. Màgrada donar-li un toc artístic a la ceràmica d’ús quotidià i emprar noves metodologies per expandir les meves capacitats creatives.

La ceràmica és un univers infinit que vull seguir explorant i compartint amb qui senti aquesta mateixa passió.

 

TIPUS: ArtProfessora: Sandra Rubio
Del 4 d'abril al 6 de juny
Horari: Dijous de 18 a 21 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 139 € + 25 € de material fungible i servei de forn

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal