Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Del dibuix a la pintura: Idea, mètode i procés - Dimecres

Elizabeth Blackadder

Aquest curs vol aprofundir en les relacions que s'estableixen entre el dibuix i la pintura. El taller es planteja com una exploració lúdica per la línia, el punt i la taca per oferir una visió amplia, experimental, oberta i generosa del medi. Mirar, observar, jugar, pensar o no, fer i parlar-ne. Les claus estan en la curiositat i en la pèrdua de prejudicis. Posarem en pràctica diferents tècniques i materials buscant un imaginari propi. La nostra particular manera de percebre i representar o presentar la realitat.

NOTA: L'1 de maig és FESTIU.

Rafel G. Bianchi; De la mà del seu pare, l'artista Rafael Griera, comença una relació amb la pintura que mantindrà fins ara. L'any 92 es llicencia en la Facultat de BELLES ARTS de la universitat de Barcelona. Primer com a Bianchi i després com a Rafel G. Bianchi, exposa de manera individual i col·lectiva en diverses institucions i galeries d'art, tant de l'àmbit nacional com estranger. Obté diferents reconeixements en forma de beques i premis. El darrer, el Premi de Pintura 2022 de la Fundació Vila Casas.

TIPUS: ArtA càrrec de: Rafel G. Bianchi

Del 3 d'abril al 12 de juny
Horari: Dimecres de 10 a 13 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 139 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal