Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Dibuix i pintura experimental (Anul·lat)

Tothom por parlar, tothom pot escriure, i si ens alliberem dels nostres bloquejos, tothom pot pintar i crear coses. Corita Went.

Tal com deia Sister Corita, creiem que pintar i crear són activitats humanes naturals, però que en moltes persones es troben en un estat seminal, de possibilitat o de desig. 

En aquest curs intentarem trencar bloquejos i convencions per a experimentar d'una manera lliure amb el dibuix, l'estampació i la pintura, buscant l’expressió pròpia de cadascú en un ambient relaxat de gaudi i concentració.

Per a persones amb i sense experiència prèvia.

Martina Manyà, artista plàstica de Barcelona. Va estudiar Belles Arts a Barcelona i Dibuix i il·lustració a l'escola Ar.co de Lisboa, ciutat on hi va viure 11 anys i amb la que hi manté un gran vincle, tant a nivell personal com professional. La seva obra es desplega en diferents tècniques i formats, des de la pintura, la il·lustració, cartells, estampació i també el tèxtil. La seva pràctica té un gran component d'investigació i experimentació amb el color, la composició i l'abstracció, elements fonamentals de la seva obra, presents en tot el què fa. Ha exposat a Barcelona, Madrid, Bilbao, Lisboa i Setúbal, i la seva obra està representada per Pigment Gallery.

 

TIPUS: ArtA càrrec de: Martina Manyà

Del 2 d'abril al 4 de juny
Horari: Dimarts de 10 a 13 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 139 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal