Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Introducció a l'aquarel·la- Grup B Dimarts tarda

Aprendrem les tècniques bàsiques per pintar a l'aquarel·la, un mitjà sorprenent i ple d'espontaneïtat. Les nostres professores ens guiaran pel món de les aiguades, la superposició de capes, reserves, llums i ombres... Aprofita aquesta oportunitat per aprendre a plasmar els paisatges d'allà on vagis, o deixar volar la teva imaginació. Proposarem diferents exercicis i temàtiques pels quals no calen coneixements previs. Després d’aquest curs, podràs aplicar els teus nous coneixements a quaderns d'esbossos, diaris de viatge o fins i tot pintant sobre d’altres suports com ceràmica! No t'ho perdis!

Monica Kopatschek (Califòrnia, 1993) i Ana López (Madrid, 1989) són dues artistes contemporànies que han fet diversos projectes conjunts als darrers anys. Els seus treballs han estat relacionats amb diferents pràctiques artístiques i escèniques com la pintura, la poesia i el teatre. El seu taller es troba a Sant Cugat, on desenvolupen el seu projecte en curs d’aquarel·la i gravat sobre el bosc de Collserola, El teatre de les Plantes, a més de treballar amb els seus alumnes d’art. 

 

 

TIPUS: ArtA càrrec de: Monica Kopatschek i Ana López Serrano

Del 2 d'abril al 4 de juny
Horari: Dimarts de 18 a 20 h
Sessions: 10 sessions
Preu: 130 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal