Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Espai Familiar. DIMECRES

És un espai cobert pels infants de 0 a 3 anys on els pares i mares poden desenvolupar millor la seva tasca com a primers educadors i poden donar a l’infant la màxima qualitat en la seva atenció, cura i educació. Un context de desenvolupament que ampliï i diversifiqui les experiències viscudes en el context familiar.

Per tant L’ESPAI FAMILIAR vol ser un lloc de trobada i d’intercanvi entre famílies i infants, un espai pensat i equipat exclusivament per a ells. En aquest espai, els pares i les mares trobaran en altres pares, la possibilitat d’intercanviar experiències, informar-se, compartir habilitats sobre la criança dels seus fills, i també d’observar i aprendre dels seus infants i dels fills d’altres; i els infants tindran l’oportunitat de descobrir i experimentar noves relacions amb altres nens i nenes i amb adults en un espai diferent del de casa.

 

TIPUS: Activitats per a famílies
Del 13 de desembre de 2023 al 19 de juny de 2024
Horari: Dimecres de 16 a 18 h
Preu: Gratuït

Inscriu-te
Lloc: Casino La Floresta
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal