T'agradaria poder sorprendre els de casa i poder preparar les postres de Nadal? O potser voldries regalar-ne a algú? En aquest curs aprendrem a fer algunes postres ben fàcils i bonics per al Nadal! Veuràs com no és gens complicat i com podràs sorprendre a qui vulguis amb el resultat!!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a les que va dirigit: Famílies amb nens de 4 a 12 anys. Màxim tres nens per cada adult, segons edat dels nens. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.
Què cal portar: Davantals i carmanyoles.