Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Grans vins negres de la DO Pla de Bages

Ho hem sentit moltes vegades i en som perfectament conscients: Catalunya és terra de grans vins. Però no està de més recordar-ho de tant en tant. I què millor que fer-ho endinsant-nos en les seves Denominacións d'Origen i tastant alguns dels seus vins icònics?
En aquesta ocasió ens centrem en el vins negres produïts a la Denominació d'Origen Pla de Bages. Estudiarem les característiques geogràfiques i climàtiques de la regió, les varietats utilitzades, la història i la cultura... Així com cadascún dels cellers i vins tastats.

 

El sommelier:

En Manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha public 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 22 de novembre
Horari: Dimecres de 19.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal