Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina creativa vegana per al Nadal

La fama de cuina vegana de ser monòtona i avorrida ha passat a la història. Tan és així que podem elaborar plats diverstits, saborosos, espectaculars i fins i tot elegants i formar-ne un menú complet. En aquest taller en Cassio Corsini ens ho demostrarà tot elaborant un menú pensat per als àpats de Nadal a partir d'ingredients de temporada.

 

El xef: 

La passió d'en Cassio Corsini (@manjaretti) per la cuina va néixer quan era un nen, observant el ritual dominical de comprar, preparar, muntar i compartir els deliciosos plats de dos grans cuiners: elS seus pares. D'ells va heretar els coneixements de la cuina italo-brasilera que ha influït tant la seva cuina. Després d'estudiar gastronomia a Sao Paulo, va treballar en restaurants de tota mena i origen (brasiler, italià, oriental, portuguès, kosher, d'avantguarda, contemporània...). Ja a Espanya va passar per les cuines de Carme Ruscalleda, Ángel León i Martín Berasategui. Aquesta barreja d'influències i experiències són la base del que en Cassio és avui dia com a cuiner.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Cassio Corsini @manjaretti
Dilluns 11 de desembre
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal