Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Vegetals fermentats: kimchis i xucruts

La fermentació de la col és una tradició en més d'una gastronomia, tal i com ho demostren el xucrut del centre i est d'Europa o el kimchi, plat picant insígnia de la gastronomia coreana. A banda de ser deliciosos i molt versàtils a la cuina, els fermentats són molt beneficiosos per a la salut: aporten vitamines i minerals, a més de ser una font molt important de probiòtics que, entre d'altres coses, ens ajuden a cuidar la flora intestinal i el sistema immunitari. En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i la metodologia per a elaborar vegetals fermentats a casa de manera senzilla i segura. 

 

El xef:

L'Alex és cuiner i gestor cultural. A còpia de dedicar-se a la cultura, va acabar cultivant microorganismes, omplint la cuina i la nevera de pots. Va ser cap de producció d’un obrador d’aliments fermentats. A través de la plataforma Microorganismes.org (@microorganismesorg) es dedica a divulgar i ensenyar la pràctica de la fermentació a través de cursos, formacions i assessorament per a professionals. També produeix lots limitats de fermentats vegetals amb ingredients locals i de temporada. 
 
 
TIPUS: Gastronomiaprofessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dimecres 22 de novembre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal