Les conserves s’utilitzaven per aprofitar els productes de temporada i poder-los gaudir durant més temps. Avui en dia, a més, podem fer-les com més ens agradin i amb els condiments que vulguem. En aquest taller utilitzarem verdures i hortalisses de temporada per a preparar diferents tipus de conserva: envinagrats, agredolços, en oli...; per poder-les gaudir soles, en aperitius o amanides, o donant un toc especial als plats. I sobretot, segures!
La xef:
Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre l'importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant taller per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i 1 pot de vidre amb la tapa intacta (que no estigui rovellada, ni la goma rascada, ni tingui cap cop) per endur-vos una de les conserves.