El món de la pastisseria és amplíssim i apassionant, ple de clàssics, adaptacions i innovacions. I no només pel que fa al dolç, sinó també el salat. En aquest taller la Karin ens demostrarà com a partir de bases d'elaboració, bons productes i certa dosi de creativitat podem elaborar els pastissos més deliciosos i sorprenents, per a tota ocasió, sense haver de ser un professional.
La xef:
Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que li ha permès adquirir una àmplia experiència en ambdós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i carmanyoles per a endur-vos una ració de cada plat.