Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Pastissos dolços i salats

El món de la pastisseria és amplíssim i apassionant, ple de clàssics, adaptacions i innovacions. I no només pel que fa al dolç, sinó també el salat. En aquest taller la Karin ens demostrarà com a partir de bases d'elaboració, bons productes i certa dosi de creativitat podem elaborar els pastissos més deliciosos i sorprenents, per a tota ocasió, sense haver de ser un professional. 

 

La xef: 

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des que té memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que li ha permès adquirir una àmplia experiència en ambdós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i carmanyoles per a endur-vos una ració de cada plat.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Karin Requena @rekarin
Dissabte 2 de desembre
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal