Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

FESTIVAL LUMÍNIC: Hilando la movida

Analitzarem les nostres imatges i altres propostes pel taller per intervenir de diferents maneres a través del fil o el cosit. Coneixem diferents tècniques d'abordar la imatge, estils i artistes.
Compartim un espai de creació i autoconeixement. No importa si no saps cosir, "Hilando la Movida" no és només un taller, és un espai de llibertat, d'escolta i descobriment.

Helena Ferrando 1980  -Leny Pony, Artista visual Llicenciada en Belles Arts per la U.M.H. Diferents Beques han enriquit la seva carrera artística i personal formant-se tant a la University of Central Lancashire d'U.K com a la Universitat del País Basc. Estudia el Postgrau a la U.P.V dins del programa de Doctorat: “Arts Visuals i Intermèdia” pel dept. d´Escultura. Ha treballat al voltant de les Arts Escèniques amb diferents col·lectius i companyies com a directora artística i/o escenògrafa obtenint el Premi Nacional Injuve 07 o el València Crea07.
Combina la seva trajectòria artística amb la mediació i la investigació, organitzant tallers d'estratègies creatives. Pensa que un art no educatiu és un art incomplet, i una educació no creativa és mala educació.
Ha participat a exposicions nacionals i internacionals. I ha obtingut diferents premis que l'han ajudat a seguir amb la carrera;
Premi Art Públic 2011, 1r “Premi Internacional de Fotografia Helie Memorial”, 2014. La Fundació Reynolds li atorga la Beca 2015/16 podent viatjar uns mesos a la Xina exposant a Beijing. Ha gaudit de la Residència artística Illes D’Art des Far Cultural 2016.
Col·labora en l'organització del Front d'Iniciatives Contemporànies, ja sigui al comissariat o la direcció d'Art del festival a Villena, Alacant.
Forma part del duet @lascanadienses amb qui desenvolupa temes entre l'arquitectura del cos i l'espai.
Dirigeix ​​la Residència d'estiu a Artes Visuales 2022 a la Fundació Reynolds de Maó.

 
TIPUS: ArtA càrrec de: Leny Pony

Dimarts 6 de juny
Horari: Dimarts de 17 a 20.30 h
Preu: 33 € + 4 € de material

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal