Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

La cistella ecològica i de temporada: Idees de cuina per el dia a dia

Rebre la nostra cistella ecològica és una de les alegries de la setmana: verdura i fruita fresques i de temporada. Però tot sovint ens arriben productes nous, directament sortits de la terra i en grans quantitats. Què en podem fer? En aquest taller aprendrem a treure el màxim partit de la nostra cistella ecològica a partir de receptes senzilles per a tota la família i trucs per a netejar-les i conserva-les.

 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre l'importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant taller per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

 

Patrocina: L'Ortiga (www.lortiga.cat / @ortigascollserola) 

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: L'Ortiga
professora: Francesca Dosantos @cuinasaludablecesca
Dilluns 5 de juny
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20 € + 5 € de material (la resta del material serà aportat per L'Ortiga)

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal