Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Taller familiar: sucs i batuts

Fa molta calor? Us ve de gust un suc o un batut bo, saludable i molt fresquet? En aquest curs apendre’m a fer sucs i batuts naturals, sense sucres i amb uns toppings ben divertits!

 

La xef: 

Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.

 

Persones a les que va dirigit: Famílies amb nens de 4 a 12 anys. Màxim tres nens per cada adult, segons edat dels nens. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.

 

Què cal portar: Davantals i carmanyoles.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Clara Alsina @clericookies
Dissabte 17 de juny
Horari: Dissabte de 17.30 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: 17 € + 7 € de material (preu per cada infant)

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal