Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

La cucina toscana

Un taller per a descobrir algunes de les receptes més icòniques de la bella Toscana i els seus ingredients més típics. Un viatge gastronòmic en el qual descobriràs no només els sabors sinó el territori i la cultura d'aquesta regió encantadora. Prepararem plats que recuperen aquesta tradició regional d’Itàlia en un format apetitós i innovador. 

 

La xef:

l'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretèn canalitzar la gastronomía com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen. 

 

Taller apte per persones vegetarianes (aviseu en el cas que ho sigueu).

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Alessandra Manetti @manjaretti
Dijous 8 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 11,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal