Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Fem kombutxa!

El kombutxa és una de les begudes que s’ha posat més de moda en aquests últims anys. Es tracta d’un te ensucrat i fermentat amb una mare anomenada SCOBY. El resultat és una beguda àcida, refrescant i saludable! Però... Com fermenta? Quines herbes podem utilitzar? Quins sabors hi podem donar? Quins problemes ens podem trobar quan en fem a casa i com podem solucionar-los? En aquest curs en endinsarem amb detall en el món d'aquesta beguda. N'explicarem els fonaments teòrics i pràctics per elaborar-la a casa de manera segura, fàcil i amb confiança. En acabar la sessió, cada participant s'endurà un SCOBY o mare de kombutxa. 

 

El xef:

L'Alex és cuiner i gestor cultural. A còpia de dedicar-se a la cultura, va acabar cultivant microorganismes, omplint la cuina i la nevera de pots. Va ser cap de producció d’un obrador d’aliments fermentats. A través de la plataforma Microorganismes.org (@microorganismesorg) es dedica a divulgar i ensenyar la pràctica de la fermentació a través de cursos, formacions i assessorament per a professionals. També produeix lots limitats de fermentats vegetals amb ingredients locals i de temporada.
 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

TIPUS: GastronomiaProfessor: Àlex Todó de @microorganismesorg
Dijous 15 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal