Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Conserves amb vegetals i hortalisses: envinagrats, marinats, agredolços... (Anul·lat)

Amb el bon temps i la calor ve molt de gust les amanides i els plats freds, i les conserves són una bona opció per introduir en els nostres àpats. Podem fer conserves per gaudir d’aquests aliments de temporada en qualsevol moment i per donar un toc especial a molts dels nostres plats: amanides, sopes, peixos, coques, entrepans... Mentre preparem les conserves, aprendràs quins són els paràmetres que les poden alterar i quines mesures hem de prendre.

 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre l'importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant taller per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i pots de vidre amb la tapa intacta (que no estigui rovellada, ni la goma rascada, ni tingui cap cop).

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Francesca Dosantos @cuinasaludablecesca
Dimarts 30 de maig
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal