Amb el bon temps i la calor ve molt de gust les amanides i els plats freds, i les conserves són una bona opció per introduir en els nostres àpats. Podem fer conserves per gaudir d’aquests aliments de temporada en qualsevol moment i per donar un toc especial a molts dels nostres plats: amanides, sopes, peixos, coques, entrepans... Mentre preparem les conserves, aprendràs quins són els paràmetres que les poden alterar i quines mesures hem de prendre.
La xef:
Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre l'importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant taller per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i pots de vidre amb la tapa intacta (que no estigui rovellada, ni la goma rascada, ni tingui cap cop).