Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

EXPOSICIÓ: Qgat-Foto amb la poesia: Joan Salvat-Papasseit

L’Associació fotogràfica Qgat-Foto, en la seva labor de promocionar la cultura fotogràfica a Sant Cugat del Vallès i de fomentar la col·laboració entre diferents entitats vinculades a les arts i la cultura, ha volgut fer un homenatge al poeta Joan Salvat-Papasseit.

Aquest any 2024 es commemora el centenari de la mort del poeta (1984-1924).

Cada 21 de març la UNESCO va instaurar la celebració del Dia Mundial de la Poesia. Aprofitant l’avinentesa, Qgat-Foto ha preparat una mostra fotogràfica interpretant la seva poesia des del punt de vista de cada fotògraf participant a la mostra. Es presenten imatges que van acompanyades de poemes de l’homenatjat. Aquesta mostra ja es va presentar del 2 al 27 de març, a la nostra ciutat en forma de ruta per diversos comerços del centre. Ara, la volem fer extensiva a altres barris de la ciutat i la podrem veure concentrada en un sol espai. Del 10 de maig a finals de Juny, serà al Casal de Mirasol.

La mostra porta per títol "Qgat-Foto amb la poesia: Joan Salvat-Papasseit".

Inaugurem el 10 de maig (hora a determinar) i com a activitat associada a la mostra, aquest dia, diversos membres de l’Associació Gabriel Ferrater col·laboraran recitant uns poemes de Salvat-Papasseit.

La coordinadora del projecte de Qgat-Foto, Anna Fabre, explica que "l'objectiu de l’exposició és promoure la cultura fotogràfica a la ciutat i unir fotografia i poesia com a forma d’expressió artística. És interessant observar com cada fotògraf ha decidit interpretar un poema o fragment escollit per ell".

Data: Del 10 de maig al 27 de juny Lloc: Casal Mira-sol
Sala Parèntesi del Casal de Mira-solOrganitza: Associació QGat Foto
Comparteix això:

Cerca d'actes

Juliol 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Menú principal