Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Estructures i no-res

una exposició d’Svantje Busshoff

Per entendre el món, els humans creen estructures. Estructures espacials, socials, gramaticals o causals encaixen el gran caos universal, el configuren en sistemes manejables, i donen regles i sentit a la coexistència.

Què passa, però, amb les coses? En una estructura, no se les pot veure en si mateixes, sempre estan sotmeses a la totalitat del sistema del que formen part. Només quan s'aïllen, quan els detalls floten en un espai buit, a vegades sembla possible un bri de la seva essència. Aquest espai buit s'aconsegueix descomposant l’estructura, i així alliberant els detalls. 

D'això tracta aquest projecte experimental: alliberar les formes amagades dins de l'estructura d’unes blondes. L’estratègia de descompondre compte amb l'ajuda d'un agent corrosiu-creatiu, que, tot controlat, destrueix pas a pas la imatge inicial per fer veure una altra realitat.

Exposició seleccionada a la Convocatòria de Les Lleixes del CAM

 

Data: De l'11 de febrer de 2019 al 7 de març de 2020 Artista: Svantje BusshoffLloc: Centre d'Art Maristany
Les Lleixes del CAM
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal