Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Honors i distincions. Inventari del retrat polític oficial

L’Inventari del retrat polític oficial és un fons documental auto-construït que pren com a motiu principal els retrats de governants de les sales de plens dels ajuntaments de Catalunya. La finalitat del projecte és suggerir una reflexió sobre els usos i el poder d’aquest tipus d’imatges.

En el marc general d’aquest projecte, Ignasi Prat constata la notable presencia d’obres d’art en molts dels salons dels ajuntaments que visita, fet que el porta a reflexionar sobre quines són les funcions que desenvolupen les obres d’art en aquest espai? quins són els seus estils predominants? varien en funció de cada govern? quina funció desenvoluparien en una sala de museu?

Sota aquestes premisses, es proposa reunir en una única sala d’exposicions, el Centre d’Art Maristany, algunes obres d’art dels salons de plens de municipis de la comarca del Vallès Occidental.

Treball guanyador de la convocatòria de Projectes Artístics del Centre d’Art Maristany del 2018.

Data: Del 15 de novembre al 29 de desembre de 2018 Artista: Ignasi PratPreu: Entrada lliureLloc: Centre d'Art Maristany
Col·labora:
Generalitat de Catalunya. Dept. Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal