Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Exposició. "Mapejat de Sant Cugat" de Maria Esteve

L'obra persegueix la unió entre la natura i la ciutat, enllaçant-se en una nova realitat paisatgística. Es construeix un retrat urbà del propi municipi, mitjançant la tècnica del frottage, fent partícips als habitants de Sant Cugat per rescatar i preservar la seva història i memòria. La connexió amb el territori permet veure més enllà de la superfície transformada per l'ésser humà. Utilitzant l'entorn com a espai de creació, captem fragments que ens evoquen a vistes aèries, cartografies i mapes imaginaris, i és l'ésser humà qui a partir del trànsit intervé els fragments seleccionats, per a transformar-los i compondre la peça artística.

Els registres conviden a reflexionar sobre el mode de mirar la ciutat amb la finalitat que ajudi l'ésser humà a recapacitar sobre l'accelerada evolució, destrucció i modificació de l'entorn. Tractant que l'espectador pugui comprendre, reconèixer-se i mirar-se en la pròpia obra com si es tractés d'un retorn a l'origen.

Exposició seleccionada a la convocatòria Projectes Artístics de Ciutat
Amb el suport de Sorea i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Data: Del 7 de març al 13 d'abril Artista: Maria EsteveLloc: Casa de Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal