Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Florir, Florïre, Florêre, d'Anna Bustins

Cold mountain, d'Anna Bustins

Vincent Van Gogh deia «l’únic moment en el que em sento lliure és quan estic pintant». Mai una frase ha descrit de manera tant acurada la meva relació amb el dibuix ja des de ben petita. Crear sempre m’ha sumit en un estat de felicitat que fa desaparèixer de manera temporal totes les meves preocupacions. De vegades sento que la meva ment s’expandeix fins a límits impensables, arribant al punt de perdre el control del meu propi cos. Quasi com si les meves mans actuessin pel seu propi compte. I jo les deixo.

Amb aquesta vitalitat que conviu en mi, anys després de llicenciar-me en ADE i Dret per la UAB, vaig decidir acomiadar-me dels assentaments i les lleis per dedicar-me a l’art. Des d’aleshores, m’he format en il·lustració, disseny gràfic, gravat, enquadernació i lindy hop. Sí! També em sento lliure quan ballo. I per què no fer-ho tot?

Sóc l’Anna Bustins, Sant Cugatenca de tota la vida, exballadora del Cos de Dansa de l’Esbart Sant Cugat i artista.


Florir, Florïre, Florêre està formada per un conjunt de gravats en relleu que parlen d’una natura que creix, d’unes plantes silvestres que floreixen any rere any i d’unes dones que reneixen amb més força que mai.

Podeu consultar la meva obra al perfi d’instagram @ama.creama

Data: Del 17 de desembre de 2022 al 9 de febrer de 2023 Artista: Anna BustinsLloc: Casal Torreblanca
Bocamoll
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal