Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

E=mc²

Vanessa Miralles, Sense títol, projecte Natures vives, 2018 (detall)

E=mc² és potser l’equació més famosa del món. L’any 1946 va ser portada de la revista Times juntament amb el retrat d’Albert Einstein. Aquest fórmula, elegant i senzilla, ens serveix per descriure aquesta 5ª Biennal, ja que llum, energia i matèria són paraules que també tenen a veure amb l’univers fotogràfic.

Els fotògrafs i fotògrafes, a partir de la matèria de la que s’envolten i utilitzant la llum, poden generar imatges i explicar històries que comporten una gran quantitat d’energia creativa. Desafiant les lleis de la física, aquesta matèria i energia es converteix en força destinada a canviar les idees de l’espectador, així com a transformar la seva percepció de les coses. Una vegada més, Sant Cugat del Vallès, a través de la Biennal, esdevé un referent en el panorama de la fotografia d’autor.

Les propostes d’aquesta Biennal es podran trobar a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura (a partir del 15 de desembre), l’Ateneu Santcugatenc (a partir del 16 de desembre), l’espai cultural Narcís Castanyer de la Cooperativa Abacus (a partir del 9 de gener) i la Biblioteca Gabriel Ferrater (a partir del 10 de gener).

Data: Del 15 de desembre de 2022 al 28 de gener de 2023 Artista: Ferran Molinas, Manel Simón, Vanessa Miralles, Quim Llop, Cristina García, Agustí Fernández, Llorenç Pié, Jordi Camí, Jordi Carreras i Josep María GarcíaLloc: Casa de Cultura
Col·labora:
Sorea
Generalitat de Catalunya. Dept. Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal