Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Carrier Wave (Ona portadora)

Rosa Tharrats investiga sobre determinats patrons de la naturalesa de manera intuïtiva a través de tota mena de materials, especialment el teixit. Es centra en les relacions orgàniques que s'estableixen amb nosaltres, i la interacció entre el mineral, el vegetal i l'industrial. Temes recurrents en el seu treball són la transformació, la simbiosi, el procés, la compilació, les arrels, la unió de la vida microscòpica i macroscòpica, el visible i l’invisible.

Per al projecte de Natura viva Rosa Tharrats presentarà Carrier Wave (Ona portadora) 2022, el resultat de l’acció a la Font Groga.

Aquesta proposta s’emmarca dins el projecte Natura viva de la comissària Carolina Grau. Natura viva ha convidat a deu artistes a deu ciutats a explorar la seva geografia local i “revelar-nos” de nou, com sentir i aprendre de la nostra naturalesa. El projecte vol conscienciar i reflexionar sobre l’evolució de la nostra empremta i el seu impacte a la biosfera.

Data: De l'11 d'octubre al 26 de novembre Artista: Rosa TharratsLloc: Centre d'Art Maristany
Col·labora:
Sorea
Generalitat de Catalunya. Dept. Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal