Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Carrier Wave (Ona portadora)

Rosa Tharrats investiga sobre determinats patrons de la naturalesa de manera intuïtiva a través de tota mena de materials, especialment el teixit. Es centra en les relacions orgàniques que s'estableixen amb nosaltres, i la interacció entre el mineral, el vegetal i l'industrial. Temes recurrents en el seu treball són la transformació, la simbiosi, el procés, la compilació, les arrels, la unió de la vida microscòpica i macroscòpica, el visible i l’invisible.

Per al projecte de Natura viva Rosa Tharrats presentarà Carrier Wave (Ona portadora) 2022, el resultat de l’acció a la Font Groga*.

Aquesta proposta s’emmarca dins el projecte Natura viva de la comissària Carolina Grau. Natura viva ha convidat a deu artistes a deu ciutats a explorar la seva geografia local i “revelar-nos” de nou, com sentir i aprendre de la nostra naturalesa. El projecte vol conscienciar i reflexionar sobre l’evolució de la nostra empremta i el seu impacte a la biosfera.

ACTIVITATS VINCULADES:

Acció Carrier Wave (Ona portadora): Font Groga

Inauguració de la instal·lació Carrier Wave (Ona portadora)

 

*La Font Groga està situada a la capçalera del torrent de la Salamandra, al bosc de la Font Groga al qual li dóna nom. Indret emblemàtic del Parc de Collserola i Reserva Natural Especial. És una mostra excepcional del bosc mediterrani humit, únic en l’entorn de Collserola, per la qual cosa te un nivell de protecció extraordinari per la preservació del conjunt vegetal i animal que l’habiten. La font  possiblement és de la segona meitat del segle XIX. El nom li ve del contingut ferruginós de l’aigua que en brolla.

Agraïment: Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola

Data: De l'11 d'octubre al 26 de novembre de 2022 Artista: Rosa TharratsLloc: Centre d'Art Maristany
Col·labora:
Sorea
Generalitat de Catalunya. Dept. Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal