Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Amb els 4 sentits, de Maria Teresa Legarreta

Quan fem alguna cosa que ens apassiona, la fem amb els cinc sentits: escoltem, olorem, assaborim, toquem, però sobretot mirem. Mirem per aprendre, mirem per entendre, mirem per inspirar-nos, mirem per estimar, mirem per gaudir i mirem pel simple goig de contemplar. Les obres que veureu en aquesta exposició estan fetes per la Maria Teresa Legarreta, una escultora mancada d’aquest sentit, d’ençà que amb vint-i-tres anys va quedar cega. Les ha imaginat, les ha visualitzat de parpelles endins, i les ha projectat cap a fora, a través del fang, i mitjançant el tacte, perquè els que tenim el privilegi i el do de la visió les puguem veure. Us convidem a mirar-les, a tancar els ulls i a acaronar-les.

L’art ens remou, ens permet expressar-nos, ens convida a reflexionar i ens empeny a reivindicar-nos. Darrera l’escultora que ara coneixereu hi ha una gran historia d’autosuperació personal, la magnitud de la qual s’escapa provablement a la capacitat de veure-hi de la majoria de nosaltres. A Catalunya més de trenta-cinc-mil persones s’aixequen i s’activen cada matí sense poder veure que s’ha fet de dia. Viuen amb els quatre sentits.

Data: Del 17 de juny al 23 de juliol de 2022 Artista: Maria Teresa LegarretaLloc: Centre d'Art Maristany
Les Lleixes
Col·labora:
Sorea
Generalitat de Catalunya. Dept. Cultura
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal