Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Criança i comunicació conscient: "com parlar als infants" (Anul·lat)

Tens la sensació que els teus fills no t'escolten? Repeteixes les coses mil cops i sents que t'ignoren? Sents que vols millorar l'acompanyament emocional que els hi fas? Creus que us falta connexió? Estàs cansada de donar ordres i et quedes sense recursos per fer que col·laborin? 

Com parlar als infants' està basat en el ‘Mètode Faber & Mazlish’, un mètode 100% pràctic estructurat amb 30 eines i 40 dinàmiques. Integrant tot el que hi aprens aconsegueixes donar un gir de 180º a la relació amb els teus fills i/o filles creant un ambient de confiança plena a casa.

Aprendràs a relacionar-te amb els teus fills de manera pacífica i a escoltar-te més a tu mateixa quan parles. Viuràs una experiència transformadora durant la qual integres una nova forma de comunicar-te amb els teus fills/es des de la calma i l'empatia, millorant la vostra relació i enfortint la seva autoestima. El curs et permet observar resultats molt potents i il·lusionants des del primer dia que apliquis allò que hi has après ja que et dóna eines concretes i molt útils per realitzar un acompanyament conscient i respectuós.

Descobreix un nou món de possibilitats per acompanyar els teus fills/es des de l'amor i el respecte vivint una experiència transformadora.

Més informació: mariatorres.info

TIPUS: Activitats per a famílies Professor: Maria Torres
Del 2 d'octubre al 13 de novembre
Horari: Dimecres de 18 a 20 h
Sessions: 7
Preu: 84 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casino La Floresta
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal