Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Masterclass - Gravat: serigrafia dummies

DESCRIPCIÓ: La serigrafia és una tècnica mil·lenària que ens permet treballar la reproducció seriada sobre diversos materials. Vine a descobrir com estampar de forma professional les teves pròpies làmines o teixits.

En aquest monogràfic d’estampació aprendràs pas a pas com, a partir de la serigrafia, es poden transportar i estampar els teus propis dibuixos i dissenys sobre tot tipus de paper i/o teixit.

DESTINAT: Taller adreçat a tot tipus de públic (+18) que vulgui experimentar amb noves tècniques de creació. No cal experiència prèvia.

Ariadna Solsona és llicenciada en Belles Arts per la UB i màster en Comissariat i nous formats expositius per la UPF. La seva carrera professional sempre ha girat dins l'entorn tèxtil, desenvolupant rapports i il·lustracions per marques àmpliament conegudes del grup Inditex, activitat que actualment compagina amb la docència, dins l'àmbit del disseny, al EAD Sant Cugat i a la UOC.

 

TIPUS: Art MasterclassA càrrec de: Aina Ache i Ariadna Solsona

Dijous 25 d'abril
Horari: Dijous d'11 a 14 h
Sessions: 1
Preu: Preu per a NO alumnes: 12€- Inscripcions a la pàgina web
Sense cost addicional per als alumnes del Centre d'Art Maristany i Casa Aymat. Inscripcions a les consergeries dels Centres.

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal