Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

La Capsa

ARXIU D’ARTISTES DE SANT CUGAT
Recentment a la Casa Aymat s’ha habilitat un arxiu de consulta de publicacions relacionades amb l’art tèxtil i contemporani.
Dins d’aquest espai és on situarem La Capsa (arxiu d’artistes de Sant Cugat).

Què és l’arxiu d’artistes de Sant Cugat?
- L’Arxiu d’artistes de Sant Cugat és un espai en constant mutació que recull les pràctiques artístiques contemporànies de Sant Cugat.
- L’Arxiu és una eina pública i consultable que té la finalitat d’apropar les pràctiques dels artistes en actiu de Sant Cugat a la població i donar-los visibilitat.
- Aquest arxiu permetrà a professionals de la cultura consultar quin és el panorama artístic santcugatenc contemporani actual.
- Inicialment localitzat a Sant Cugat, es planteja obrir més endavant al Vallès Occidental.

Què hi trobarem?
- Un espai on els artistes Santcugatencs podran col·locar els seus catàlegs i currículums. Cada artista podrà ocupar una de les caixes de cartró que
facilitarà el centre per a col·locar el material que consideri més rellevant per a la comprensió de la seva obra (llibres, catàlegs, DVD i altres materials
relacionats amb la seva trajectòria més recent).

Com afegir-se a aquest arxiu?
Enviant un email al correu: casaaymat@santcugat.cat us posareu en contacte amb el personal de la Casa Aymat per a concertar un dia per a portar els materials i col·locar-los a l’arxiu.

Documents

Comparteix això:

Menú principal