Logotip de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

La Capsa

ARXIU D’ARTISTES DE SANT CUGAT
Recentment a la Casa Aymat s’ha habilitat un arxiu de consulta de publicacions relacionades amb l’art tèxtil i contemporani.
Dins d’aquest espai és on situarem La Capsa (arxiu d’artistes de Sant Cugat).

Què és l’arxiu d’artistes de Sant Cugat?
- L’Arxiu d’artistes de Sant Cugat és un espai en constant mutació que recull les pràctiques artístiques contemporànies de Sant Cugat.
- L’Arxiu és una eina pública i consultable que té la finalitat d’apropar les pràctiques dels artistes en actiu de Sant Cugat a la població i donar-los visibilitat.
- Aquest arxiu permetrà a professionals de la cultura consultar quin és el panorama artístic santcugatenc contemporani actual.
- Inicialment localitzat a Sant Cugat, es planteja obrir més endavant al Vallès Occidental.

Què hi trobarem?
- Un espai on els artistes Santcugatencs podran col·locar els seus catàlegs i currículums. Cada artista podrà ocupar una de les caixes de cartró que
facilitarà el centre per a col·locar el material que consideri més rellevant per a la comprensió de la seva obra (llibres, catàlegs, DVD i altres materials
relacionats amb la seva trajectòria més recent).

Com afegir-se a aquest arxiu?
Enviant un email al correu: casaaymat@santcugat.cat us posareu en contacte amb el personal de la Casa Aymat per a concertar un dia per a portar els materials i col·locar-los a l’arxiu.

Documents

Comparteix això:

Menú principal

Xarxa de centres Culturals Polivalents. Ajuntament Sant Cugat Ajuntament de Sant Cugat del Vallès