Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Serveis allotjats al Casal Les Planes

OAC – Oficina d’Atenció Ciutadana
L'Oficina d'Atenció Ciutadana és l'espai on se centralitza tota la informació dels serveis municipals i on es duen a terme els tràmits que s'impulsen des de l'Ajuntament de Sant Cugat. El consistori posa a disposició de la ciutadania diferents canals d'atenció −presencials, telefònics i en línia− per tal que cada persona triï aquell que li resulti més còmode o més adequat per a les seves necessitats.

Casal de la Gent Gran
El Casal de la Gent Gran de les Planes és un espai destinat al col·lectiu de les persones grans i té com a finalitat promoure el seu benestar, així com la seva participació com a membres actius de la societat.

L’entitat que el gestiona ofereix als seus socis la possibilitat de gaudir de serveis i d’activitats que tenen com a objectiu fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals i la participació a la comunitat.

Consultori Les Planes, Mútua Terrassa (atenció primària i comunitària)
El Consultori de Les Planes disposa d’un servei d’infermeria d'atenció primària i comunitària per als veïns i veïnes de Les Planes. La resta dels serveis d'Equip d'Atenció Primària s’ofereixen des del Consultori de la Floresta i al CAP de Valldoreix.

Comparteix això:

Menú principal