Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Necessites un espai?

La cessió d'espais públics és un dels serveis bàsics de la Xarxa. Entitats, associacions, col·lectius, empreses, particulars i organismes públics hi poden accedir. Hi ha a l’abast múltiples fórmules de cessió i/o lloguer i una diversitat d’espais molt àmplia que permeten el desenvolupament de la majoria de les activitats que s’hi volen realitzar. Aquest servei està subjecte a un protocol de funcionament, al reglament d'equipaments socioculturals municipals i als preus públics establerts, els quals es poden trobar al web de l’Ajuntament i en aquesta pàgina en format PDF.

Important! Per poder sol·licitar un espai és necessari que disposeu d'un certificat digital vàlid o bé personal, d’empresa o d’entitat segons. Podeu fer servir un certificat digital instal·lat al vostre navegador o bé l’idCAT Mòbil, que es basa en l’enviament de contrasenyes d’un sol ús al telèfon mòbil.

Podeu sol·licitar un espai emplenant el formulari web oficial.

  1. 1. Obriu el formulari web oficial. (Seu electrònica de l’Ajuntament)
  2. 2. Accedir mitjançant certificat digital
  3. 3. Omplir les dades de la sol·licitud
  4. 4. Dins la mateixa sol·licitud hi trobareu un enllaç que us redirigirà mitjançant una nova pestanya al formulari d’espais dels centres culturals XCCP
  5. 5. Després d’omplir tot el formulari us facilitaran un codi de sol·licitud
  6. 6. Torneu amb aquest codi a la pestanya de la seu electrònica
  7. 7. Introduir el codi de sol·licitud al seu camp
  8. 8. Acceptar les condicions per seguir endavant i finalitzar la demanda.

 

Cessió d’espais:

 

Certificat digital:

  • Espais exteriors

    Des de la Xarxa, es gestionen espais exteriors, propis dels diferents centres, i on es poden trobar un ampli ventall de possibilitats, com ara: pistes poliesportives, terrats i terrasses i un gran pati amb escenari inclòs al bell mig de la natura.
  • Espais polivalents

    Espais que que poden adequar-se a diferents propostes de muntatges, accions o formats d’activitat.

Menú principal