Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Chi Kung

Destinat als que volen gaudir del moviment fent exercici. Es procura estirar, flexibilitzar i obrir el cos i la ment, buscant sempre l’equilibri entre serenitat i vigor. Utilitzarem tècniques per purificar i relaxar el cos i la ment.

El taller de Chi Kung és una experiència de moviment i meditació que combina suavitat, equilibri i armonia. A través de moviments lents i fluids, inspirats en la naturalesa i en la filosofia taoista, els participants aprendran a connectar cos i ment, cultivant la pau interior i la vitalitat.

En aquest taller, s'ensenyaran les bases fundamentals del Chi Kung, incloent postures, respiració i seqüències de moviments conegudes com a "formes". Els beneficis inclouen la fortalesa del sistema muscular i òssi, millora de la postura, alleugement de l'estrès i la ansietat, així com el foment de la concentració i l'atenció plena.

És apte per persones de totes les edats i nivells de condició física i no es requereix experiència prèvia en arts marcials o pràctiques similars. ¡Vine a descobrir la calma en moviment i a gaudir dels beneficis del Chi Kung en aquest taller rejovenidor!

 

Cal portar la màrfega de casa i roba còmoda que permeti el moviment

TIPUS: Benestar i creixement personalProfessora: Isidora Alegría
Del 2 de juliol al 16 de juliol
Horari: Dimarts de 20 a 21 h
Sessions: 3
Preu: 9 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Les Planes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal