Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Lo que parecía un pedrusco resultó ser parte de un cerebro de dinosaurio. Caterina Almirall, Daniel Moreno i MolaMobles.

Mola Mobles és un projecte de concepció i producció de mobiliari i displays a mida, a càrrec dels artistes Eulàlia Rovira i Adrian Schindler. 

Entre altres projectes, han realitzat un dispositiu de presentació de llibres de la distribuïdora múltiplos a l'espai La Puntual de Sant Cugat i l'espai de consulta del projecte “Establecer un principio de procedència” de l'artista Enric Farrés a la Casa Encendida de Madrid.

Seguint amb la línia de treball, pel nou espai de lectura del Centre d'Art Maristany, han concebut un conjunt d'elements modulars que poden configurar-se com a bancs, taules, tamborets o estanteria i adaptar-se així a diferents formats de consultació. El moble s'entén també com un lloc on desplegar esdeveniments, com per exemple presentacions de publicacions, tallers o discussions.

Per a la inauguració del Moble del Maristany Mola Mobles ha convidat a la comissaria Caterina Almirall i a l’artista Daniel Moreno a fer la següent intervenció:

Lo que parecía un pedrusco resultó ser parte de un cerebro de dinosaurio

La pedra de llamp és un objecte de la col·lecció del Museu Etnològic de Barcelona. Els objectes dins del museu responen al seu nom manifest, que és el nom que els dóna un lloc en la taxonomia museogràfica. La classificació es fa segons les característiques dels objectes. Però aquest objecte en concret conté uns paràmetres que no coincideixen amb cap dels que s'han utilitzat anteriorment. Això ha generat una interferència en la taxonomia. Els efectes d'aquesta interferència poden fer variar tot el sistema de classificació. L'objecte, en canvi, resta inalterable, ja que és impossible imposar-li cap nom manifest.

Caterina Almirall i Daniel Moreno.

http://molamobles.com

Data: Dissabte 3 de desembre de 2016 Horari: Dissabte 3 de Desembre a les 18h.Lloc: Centre d'Art MaristanyOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal