Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Serveis allotjats a la Casa de Cultura

CFA Escola d’adults de Sant Cugat
És una escola pública que pertany al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Treballa en el camp de l’educació permanent de les persones adultes (majors de 18 anys). El període de preinscripció és el mes de juny. L’Associació d’amics i amigues de l’Escola d’Adults organitza altres activitats.

TRIANGLE Taller d’Arts Plàstiques
L’objectiu del Taller és proporcionar un espai on, a través de la relació amb els materials, de l’observació de l’entorn i de les diferents propostes, l’alumnat troba a Triangle la possibilitat d’expressar i materialitzar idees i emocions, desenvolupant així un esperit lliure i creatiu, capaç de donar respostes al seu entorn social.

Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès
La finalitat del SLC és facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. Els seus serveis s’estructuren a l’entorn de la promoció de l’ús del català, l’assessorament lingüístic i la formació (cursos de català).

Banc del temps
El Banc del Temps és un servei que promou l’intercanvi gratuït de serveis entre les persones. D’aquesta manera, es fomenta l’oportunitat de conèixer i confiar en els altres per tal de resoldre necessitats de la vida diària.
Com funciona?
Cada persona ofereix uns serveis o activitats i, a canvi, pot demanar serveis a altres persones sòcies. La unitat d'intercanvi és l'hora, amb independència del servei que s'ofereix o es rep. És a dir, els intercanvis són sempre gratuïts, ja que la base de la transacció no són els diners, sinó la quantitat de temps.
Qualsevol persona a partir de 16 anys que visqui a Sant Cugat s’hi pot inscriure.

Oficina del Voluntariat
L’Oficina de Voluntariat s’adreça a totes les persones de Sant Cugat, majors de 16 anys, que volen dedicar part del seu temps a prestar un servei en el marc d’una entitat sense afany de lucre. A l’Oficina s’informade les entitats i dels projectes amb què es pot col·laborar en funció de les preferències de cadascú. N’hi ha molts i de diversos.
Les entitats també es poden adreçar a l’Oficina per cercar persones voluntàries i assessorament personalitzat.

Comparteix això:

Menú principal