Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Astrologia per a la vida. Continuació

L'astrologia, més enllà de les seves banalitzacions, és un art mil·lenari que cal estudiar per a comprendre profundament la seva gran complexitat. Ens parla de les nostres relacions personals, dels nostres vincles, propòsits i filosofies de vida individuals i col.lectius, i ens ajuda a conèixer-nos millor per a viure millor. Ens orienta i ens acompanya en el viatge de la vida. 

Aprofundeix en l'autoconeixement i en la trama de la teva vida i la dels teus amb aquest curs introductori. Tothom que es pren la molèstia d'indagar en ella, acaba entenent que l'astrologia funciona a un nivell profund.

Les sessions del curs aniran destinades a una investigació sobre la roda del Zodíac, la matriu de significats de l'astrologia que ens proveeix d'una concepció evolutiva de la vida humana.

Més tard, abordarem els significats del planetes i les cases i indagarem en les cartes natals de persones voluntàries, en un intent de fer una introducció a l'astrologia humanística que pugui fer-nos comprendre les seves bases. 

 

El dilluns 20 de maig no hi haurà classe.

 

TIPUS: ConeixementProfessor: Xavier López, filòsof
Del 8 d'abril al 17 de juny
Horari: Dilluns de 19 a 21 h
Sessions: 10
Preu: 100,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casa de Cultura
Matrícula preferent per als antics alumnes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal